26 November, 2013

Om mig

 

Mit navn er Grith Valbjørn. Er 43 år. Er født og opvokset i Randers. Og er nu, efter at have boet udenbys næsten 10 år, flyttet tilbage til byen og har åbnet en lille klinik her. 

 

Jeg er Sundhedsautoriseret og anerkendt akupunktør og medlem af brancheforeningen Danske akupunktører. 

 

Det er en beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis og som derudover har anden sundhedsfaglig autorisation.

 

Jeg er også uddannet som Social og sundhedsassistent. Og jeg har i flere år arbejdet på en special afdeling på Skejby sygehus. Og er dermed kendt i sygehussystemet.

 

Omdrejningspunktet for mit arbejde har altid været en glødende interesse for sundhed og det at hjælpe mennesker.

 

Det er mit store ønske at være med til at udbygge samarbejdet mellem vores moderne sundhedssystem og det mere holistiske sundhedssystem som akupunktur er en del af. Begge systemer har deres klare styrker og fordele. 

 

Jeg har karaktertrækket særlig sensitiv – også kaldet HSP. Det er et personlighedstræk du kan læse mere om her:

 http://www.psykiatrifonden.dk/viden/gode-raad-og-temaer/saerligt-sensitiv/er-du-saerlig-sensitiv.aspx


Det betyder bl.a. i denne sammenhæng at jeg er god til at mærke andre mennesker. Deres grænser. Og fornemme hvad den enkelte har brug for.

 

Derudover er jeg meget omhyggelig og kvalitets bevidst. Dette er en stor fordel for mig i mit arbejde som akupunktør.


Da jeg dog også oplever udfordringerne som sensitiv, har jeg en naturlig interesse i at indrage området i min praksis. Og har rigtig gode erfaringer med dette. 

Jeg brænder for at hjælpe. Og sætter en ære i at finde din rette diagnose og behandling. Hvad enten dit problem er noget fysisk eller psykisk.

Du er altid velkommen til, uforpligtende, at kontakte mig for at høre om jeg tror jeg kan hjælpe dig med dit problem.