16 November, 2018

Persondata & Cookie politik

Cookies 

WebSiden her gør brug af cookies. Dette gør den for at give dig som bruger en bedre oplevelse af at være på siden.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din browser (Internet Explore, Firefox, Google Chrome osv.) når du besøger en hjemmeside på nettet. Den kan ikke indeholde virus.

Du kan vælge at vi ikke må ligge sådanne cockies i din browser. Dette kan du gøre ved ændre indstillingerne i din browser. Vejledning findes her. Blokér cookies

Du kan slette eksisterende cookies her: vejledning til sletning af cookies

Ulempen ved at cookies ikke accepteres kan være at hjemmesiden ikke vises korrekt.

Der kommer også til at være cookies i forbindelse med google analytics.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder. Men de fornyes efter hvert besøg.

 

Oplysninger om vor behandling af dine persondata mv.

Data ansvarlig ved Valbjørn akupunktur er Grith Valbjørn. Hun er dermed ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger som Valbjørn akupunktur har modtaget om dig.

Du finder vore kontaktoplysninger nedenfor.

Valbjørn akupunktur
Grith Valbjørn
Langgade 65 Kælderen midtfor
8920 Randers Nv

CVR nr. 37822280
Tlf.  60 139096

mail valbjornakupunktur @ gmail.com (uden mellemrum)

 

Formålet med behandlingen af dine person data

 

Sundhedsstyrelsen kræver jeg som RAB registrerede akupunktør fører journal på dig.
Journalerne hjælper til at give dig et kontinuerligt forløb i behandlingen.
Jeg har brug for dine personlige oplysninger for at kunne sætte en kinesisk diagnose på dine problemer, for at kunne behandle dine symptome korrekt. Og for bedre at kunne rådgive dig.
Jeg har også brug for dine personlige kontakt oplysninger for at kunne få fat på dig ved behov fx ved sygdom.

Hvilke personoplysninger gemmer jeg

Almindelige oplysninger som fx navn
Særlig følsomme oplysninger som fx helbredstilstand
I nogle tilfælde dit cpr nr. i tilfælde af du får dækket behandlinger af Danmark eller sundhedsforsikring.

Deling af dine personlige oplysninger

Hos Valbjørn akupunktur bliver al personlig oplysning behandlet særdeles fortroligt og ikke delt med 3 mand.

Opbevaring af personlige oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i ca 5 år efter du sidst har været til behandling i klinikken. Herefter slettes de.

Dine rettigheder

Du skal som klient hos Valbjørn akupunktur give tilladelse til at vi opretter journal om dig med dine personlige oplysninger. Dette samtykke giver du inden behandling opstartes.

Du har altid ret til at trække dette samtykke tilbage. Dette kan gøres ved at kontakte Grith valbjørn på ovenstående kontakt former. Dog skal her tilføjes at Grith Valbjørn har journal pligt, er forpligtet til at gemme journaler i 5 år i henhold til journal pligt loven.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage påvirker det ikke lovligheden af vore behandlinger af dine personoplysninger af dig. Ved tilbagetrækning af samtykke har det først virkning fra dags dato.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger jeg behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger jeg behandler om dig rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for den generelle sletning indtræffer.

Du har ret til at gøre indsigelser mod min ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har i visse tilfælde ret til at få dine data i et struktureret maskinskrevet læsbart format, samt at få overført disse personoplysninger fra en data ansvarlig til en anden.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk

Du har ret til at klage til data tilsynet, hvis du er utilfreds med måden vi har behandlet dine data på. Du finder data tilsynets kontakt oplysninger på www.datatilsynet.dk