31 October, 2013

Klienthistorier

Behandling

Jeg blev over en periode behandlet for sukkerafhængighed af Grith. Behandlingen var meget behagelig. Man faldt næsten i søvn på briksen. Grith er meget grundig og ser både på tunge og mærker puls. Ligesom hun er god til at forklare hvad hun gør og hvorfor. Behandlingen hjalp mod min sukkerafhængighed. Vil ikke tøve med at opsøge Grith ved andre problemer.

M.M – Århus

 

Jeg startede hos Grith som "forsøgskanin" i hendes projekt mens hun var under uddannelse. Sidenhen har jeg kun haft lyst til at få akupunktur behandlinger af hende. Hun har altid haft min fulde tillid og man kan mærke hun ønsker at gøre alt hun kan for at hjælpe en bedst muligt.

Grith har en tilstedeværelse og et nærvær, som får en til at føle sig "set." Hun er mild, venlig, altid med et smil og humoristisk sans. Udover hendes behagelige væsen har hendes behandlinger vist sig at være effektive.

Jeg vil anbefale Grith til alle – og især særligt sensitive.

L.K – Århus

 

¤

 

Jeg har oplevet Grith som en dygtig og omhyggelig behandler. Hun fåe en til at føle sig i trygge og kompetente hænder, og hun har en rigtig god indlevelse ifh til at gøre oplevelsen behagelig, tryg, rar og afslappende for en. Jeg følte mig i høj grad draget omsorg for på alle planer hos hende.

H.Ø Skanderborg